Arrangementer
Fredag den 28. april:

På Paletten i Viborg er der kl. 20.00 dobbelt blues aften, når du på en og samme gang kan opleve både Kenn Lending Blues Band og Thomsen:Nello:Hansen.Lørdag den 29. april:

FDF Overlund holder kl. 12.00 standerhejsning og søsætning ved deres nye Sejlcenter, Nørremøllevej 120 i Viborg. Der vil være mulighed for alle at få en sejltur i en meginjolle mellem kl. 12.00-14.00. Husk vind og vandtæt tøj. Der vil også være mulighed for at bese det nye sejlerhus.Søndag den 30. april:


Kirkeradio.dk sender et foredrag med Kristen Touborg hvor emnet er: "Fra Vestjylland til Folketingets talerstol".

Viborg Gymnastik-Forening inviterer til forårsopvisning på Gymnastikhøjskolen, Vinkelvej 32 i Viborg kl. 12.30. Kom og se nogle af Viborgs sejeste gymnaster når de folder sig ud på gulvet og i luften.Mandag den 1. maj:

Bjerringbro Skytteforening afholder fra kl. 19-21 skydning i kælderen under Bjerringbro Hallen.Tirsdag den 2. maj:

Der er Højskoleeftermiddage i Sognegården ved Viborg Domkirke kl. 14.30.
Duoen "Toner af Guld" sopran Helle Skovkjær og pianist Dynes Skovkjær, Bjerringbro guider tilhørerne gennem musikken i  "Matador - et tidsbillede i ord og toner".

Fodslaw Viborg inviterer på vandretur ved Hjarbæk med mødested på Hjarbæk Havn kl. 19.00. Der er tre ruter på hhv. 3-5 og 8 km. i forskellige tempoer. Efter turen er der kaffe og hyggeligt samvær.

Center for Personlig Udvikling holder foredrag med psykoterapeut Anne Lyngsholm, som fortæller om hendes mangeårige erfaringer med sensitive børn, stressede og sensitive klienter. Foredraget holdes kl. 19.00 på Borgerhuset Stationen i Viborg.Arrangementsoversigten bringes på Viborg Classic hverdage ca. kl. 10.30 og 14.30.
I week-end ca. kl. 8.45


Vind filmen
Now you see me 2
Klik her

Har du et arrangement
som skal sendes

Så hent
arrangements skemaet her

Viborg Lokalradio Forening - Vesterbrogade 8 - 8800 Viborg - Tlf.: 8661 0200 - E-mail: vlf@radioviborg.dk
Hjemmeside design og programmering af SimpelService.dk